Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hoțul de 13 ani care a furat un laptop are antecedente

Minorul de 13 ani, de la care poliţiştii au recuperat un laptop sustras dintr-o şcoală, este suspectat de comiterea a încă cel puţin 3 furturi: unul de bani (115 lei), unul de dulciuri (de 500 de lei), iar unul de ţigări (de 1.000 de lei), toate la Odorhei

La data de 01.02.2016, prin continuarea cercetărilor în cazul lui B.R. de 13 ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, suspectat de pătrunderea prin efracţie într-o şcoală din localitate, de unde a sustras un laptop, poliţiştii au stabilit că minorul în cauză ar fi comis mai multe infracţiuni asemănătoare.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti până la acest moment rezultă că, în cursul lunii ianuarie, suspectul ar fi pătruns prin efracţie în incinta a două magazine, de unde a sustras 115 lei şi respectiv dulciuri de aproximativ 500 de lei, precum şi în depozitul unui restaurant, de unde a sustras ţigări de circa 1.000 de lei.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, acesta fiind suspectat şi de comiterea altor infracţiuni aflate în lucru cu autor necunoscut, cu respectarea procedurii speciale în cazurile faptelor comise de minori, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

 Sursa: IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.