Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Anunț începere proiect: „Întărirea capacității de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în sistemul public de educație preuniversitară în comuna Ditrău”

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

COMUNICAT DE PRESĂ ÎNCEPERE PROIECT „Întărirea capacității de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în sistemul public de educație preuniversitară în comuna Ditrău”

Comuna Ditrău, județul Harghita, în calitate de beneficiar, anunță începerea derulării proiectului  “Întărirea capacității de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a Infecției cu SARS-COV-2 în sistemul public de educație preuniversitară în comuna Ditrău”, cod SMIS 2014+ 143203, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Priori- tară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, Obiectivul Specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de Covid-19 și al consecințelor sale sociale.- Creșterea eficienței energetice și utili-zarea surselor regenerabile de energie în vederea pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dotarea a 2 unități de învațământ de pe raza comunei Ditrău cu materiale igienico-sanitare, în vederea gestionarii crizei sanitare provocate de infecția cu virusul SARS-CoV-2.
Rezultatele prevăzute prin proiect sunt următoarele:
1. Doi unități de învățământ dotate cu echipamente de protecție.
2. Un serviciu de informare si publicitate.
3. 573 elevi și 64 cadre didactice sprijinite cu materiale igienico-sanitare, pentru desfășurarea în deplină siguranță a activităților educaționale.
Proiectul are o valoare totală de 648.389,37 lei, din care 648.116,37 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, asigurată de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională.
Acesta este prevăzut a se derula pe o perioadă de 28 de luni, în intervalul:
– Data începerii proiectului: 1 septembrie 2020.
– Data finalizării proiectului: 31 decembrie 2022.

Cod MySMIS: 143203

Date de contact beneficiar: COMUNA DITRĂU,
Ditrău, str. Libertății, nr. 9, județul Harghita, România
tel. 0266353130, fax. 0266353130

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională – REACT-EU prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.