100 nap – 100 000 néző

0

Articol disponibil în: Magyar Română

100-napPontosan 100 nappal ezelőtt, április 6-án a déli órákban kollégáim segítségével az irodámban első ízben próbáltam ki a Facebook közösségi oldal újdonságát, az élő bejelentkezést.

Azóta kaptam bőven hideget és meleget egyaránt, hisz az elmúlt 100 napban összesen 40 alkalommal jelentkeztem be élő adásban, Hargita megye 16 településéről. Ezeket egy interaktív térképen is nyomon lehet követni. De volt élő bejelentkezésem Budapestről, a II. Székely Fesztiválról, Brüsszelből a Régiók Bizottságából, sőt még a spanyolországi Bilbao-ból is, ahova szintén raportőri munkám vezetett. Ezeket a videókat a világ bármely pontjáról lehet nézni ezen a térképen.

Az élő bejelentkezéseket utólag is vissza lehet nézni, így több videó ért el 5000 feletti nézettséget: a nagytusnádi tűzoltóverseny, a gyergyótölgyesi bejelentkezésem, a csicsói póthídtól készített élő adás. A nézettségi rekordot június 5-én éjjel a választási eredményváráskor értük el, akkor több mint 600-an követték élőben a videót.

Az elmúlt 100 napban összesen 881 percet – több mint 14 órát – töltöttem élő adásban, és összesen 50 személy szólalt meg mellettem a videókban. 100 nap alatt a videók össznézettsége meghaladta a 100 000 nézőt (101.559)!

Kollégáim azt is kiszámolták, hogy a videókra összesen 2405 lájk érkezett, 630 alkalommal osztották meg őket és 310 hozzászólást fűztek hozzájuk.

Időközben elindítottam egy külön csoportot konzultálás céljából, amelynek jelenleg 1614 tagja van. Kérem csatlakozzanak, keressünk együtt megoldásokat! Kérdezzenek, javasoljanak! Közös gondolkodásra hívom Önöket!

Köszönöm figyelmüket, bizalmukat!  Megyünk előre!

 

Tisztelettel:

Borboly Csaba

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy