Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

105 millió euró a Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökségen keresztül rendelkezésre álló forrás, mezőgazdasági hozzáférhetőségi infrastruktúrára

 

A pályázatot meghirdeti a Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség (AFIR), Országos Vidékfejlesztési Program 201-2020, 4.3 alintézkedés.

Közigazgatási egységek és/vagy azok egyesületei pályázhatnak.

A program célja: Valamennyi gazdaság, gazdasági teljesítményének javítása, valamint a gazdaságok szerkezetátalakításának és korszerűsítésének megkönnyítése, különösen a piaci részesedés és orientáció növelése érdekében, valamint a mezőgazdasági diverzifikáció, amely pozitív hatással lesz a mezőgazdasági ágazat versenyképességére azáltal, hogy javítja a mezőgazdasági üzemek hozzáférhetőségét, a bekötőutak korszerűsítésével és átalakításával, jó ellátás biztosításával.

Támogatható tevékenységek: a mezőgazdasági bekötőutak építése, kiterjesztése és / vagy korszerűsítése a gazdaságokhoz (mezőgazdasági üzemeken kívüli bekötő utak)

A pályázható összeg 100%, vissza nem térítendő, de nem több mint 1.000.000 euró/projekt.

A finanszírozási kérelmek benyújtása online történik 2021 október 28-án 9:00 óra és 2022 január 27, 16:00 óra között.  www.afir.info .
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük