Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

11 új csendőr erősíti a közrend struktúráit

Foto: Jandarmeria Harghita

Mától a Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség létszáma további 11 csendőrrel gyarapszik, a közrend struktúráin belül. Ketten közülük a Falticeni Petru Rares Csendőr-altisztképző Iskola végzősei, a 2020 február- december széria friss végzősei.

A következő időszakban a Hargita megyei csendőrök új kollégái közrendvédelmi missziókat hajtanak végre, és a szakmai irányítók közvetlen koordinálása mellett egy képzési programot követnek, amelynek során elmélyítik az intézmény konkrét tevékenységeit és küldetéseit, kompetenciájuk területén, konkrét küldetések végrehajtásával, tovább a polgárokkal való kommunikáció módját is elsajátítják a küldetések során.

Meghatározták az azonnali beilleszkedésük programját is a Hargita csendőrség csapatában, a szakmai oktatók azok, akik irányítják őket tevékenységükben, és segítenek nekik a képzés során megszerzett ismeretek kiértékelésében.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük