Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

12 SMURD beavatkozás a választások napján

Az utóbbi 24 órában a Hargita megyei SMURD mentősök 12 esetben nyújtottak elsősegélyt, egy közúti baleset, 7 egészségügyi probléma és 4 sérülés miatt.

A megye tűzoltói továbbra is készenlétben állnak az optimális beavatkozásra a polgárok hívására, tekintve, hogy megyénkben szeptember 28-án 18:00 óra és szeptember 29-én 12:00 óra között sárga jelzésű időjárásra vonatkozó figyelmeztetés van érvényben. Záporok, villámlás és a szél rövid idejű felerősödése várható. A csapadék elszigetelten meghaladja a 25… 35, a hegyvidéken pedig a 40… 60 litert négyzetméterenként.

Az időjárás okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük a lakosságot, hogy takarítsák ki a sáncokat, árkokat az esővíz lefolyásának megkönnyítése érdekében. Amikor megnő a folyók vízszintje, ne keljenek át a túlpartra a vízben, és ne közelítsenek a partokhoz. Erős szél esetén kérjük a lakosságot, hogy maradjanak zárt térben, amely védelmet nyújt és kerüljék a közlekedést fák, reklámtáblák, villanyoszlopok környékén, amelyek kidőlhetnek.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.