Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Október 16.- az Élelmezés Világnapja. Töltse le az ingyenes InfoCons alkalmazást

 

 

Minden év október 16-án tartják az Élelmezés Világnapját és az Ingyenes InfoCons alkalmazás segítségével a fogyasztók azonnal megtudhatják, mi a gyors riasztás az élelmiszerekre és a nem élelmiszer termékekre vonatkozóan!

Az Európai Unióból származó élelmiszerekkel és nem élelmiszeripari termékekkel kapcsolatos gyorsriasztások, amelyek a termékek megjelenéskor frissülnek, az InfoCons alkalmazásban román és angol nyelven jelennek meg, megemlítve az érintett országokat. Minden élelmiszerbiztonsági riasztásnál fel van sorolva a kockázat mértéke: alacsony, meghatározatlan és akár súlyos. Ezzel összefüggésben a fogyasztókat időben figyelmeztetik, és intézkedhetnek! Így a fogyasztók elkerülhetik az élelmiszer- és nem élelmiszer jellegű, riasztás alá eső termékeket, és így sok probléma időben kiküszöbölhető!

Az InfoCons által végzett összehasonlító tanulmányok és tesztek révén a fogyasztók tájékoztatást kapnak az adalékanyagok számáról és típusáról, a cukor mennyiségéről, a só mennyiségéről, a kalóriákról, a zsírsavakról, a rostokról, a fehérjékről, az azonosított ízekről, a fő összetevő százalékos arányáról, stb.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.