Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Öntözési infrastruktúra bővítését és fejlesztését célzó beruházások finanszírozására lehet pályázni

 

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség (AFIR) kihirdeti az Országos Vidékfejlesztési Program 2014-2020 keretében a 4.3-as, öntözési infrastruktúrák bővítését és fejlesztését célzó alintézkedés pályázati kiírását.

A pályázati ülésszak 2019 február 6-án, 9:00 órától 2019 augusztus 31- én 16:00 óráig tart, a pályázati alap 200 millió euró. A pályázási küszöb havonta módosul, 70 pontról indul, és 20 pontig csökkenhet a kiírás utolsó hónapjában.

A pályázatokat online lehet benyújtani az Ügynökség internetes oldalán, www.afir.info, 2019 augusztus 31-én 16:00 óráig, vagy a pénzalap kimerüléséig. A támogatás megszerzéséhez szükséges dokumentáció elkészítéséhez a vissza nem térítendő alapok kérelmezőinek rendelkezésére áll a pályázó útmutatója, amely az Ügynökség honlapján, a www.afir.info címen ingyenesen megtekinthető, a 4.3-as alintézkedésre vonatkozó „Investitii PNDR” menüpont alatt.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.