Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Egy 25 éves férfit őrizetbe vettek, miután néhány idős ember otthonából vagyont lopott

A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 68 és 90 éves személyek otthonából lopott pénzt és értéktárgyakat Csíkszeredában.

2021 március 23-án, 12:37-kor a csíkszeredai rendőrséget arról értesítették a 112-es egységes segélyhívó számon, pénzlopás történt egy 90 éves férfi otthonából.

„A helyszínre érkező operatív csapat megállapította, hogy 12:00 óra körül egy ismeretlen személy kopogtatott a kárvallott ajtaján vizet kérve a lépcsőház takarításhoz, és míg az idős férfi a fürdőszobába ment vízért, a betolakodó 200 lejt lopott a pénztárcájából, majd elment.

Ugyanazon a napon 15:57-kor új hívás érkezett a 112-es egységes segélyhívó számon a csíkszeredai rendőrségre az előbbihez hasonló módon elkövetett lopás miatt. Ez alkalommal a kárvallott egy 68 éves helyi lakos volt, akitől egy 300 lejes sportcipőt loptak el.

A rendőrség operativitása és szakértelmének eredményeként még aznap azonosították az elkövetőt egy 25 éves csíkszentmártoni férfi személyében”, közli a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség.

A szóban forgó személy ellen elrendelték a 24 órás őrizetbevételt, ma, március 24-én az előzetes letartóztatás javaslatával a csíkszeredai ügyészségen keresztül a bíróság elé került.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.