Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

30 darab fiataloknak szóló ANL lakást adtak át Székelykeresztúron

 

 

Az Országos Lakásügynökség (ANL), a Fejlesztési, Közigazgatási és Köz-munkálatokért felelős Minisztérium (MDLPA) fennhatósága alá tartozó intézmény 30 bérbeadásra szánt lakást adott át Székelykeresztúron.

„A lakások (8 garzon, 16 db 2 szobás és 6 db 3 szobás lakás) a Dávid Ferenc utca 1 szám alatt épültek, P+2E+M magassági rendszerben (földszint+2 emelet+tetőtér), a beruházás értéke 7.765.222,80 lej (ÁFA-val együtt)” – áll az MDLPA közleményében.

A fiataloknak szóló, bérbeadásra szánt lakásépítési programot az ANL 2001-ben indította el. Az otthonokat a helyi hatóságok által az Ügynökség rendelkezésére bocsátott telken építik, a kedvezményezettek 18 és 35 év közötti fiatalok, akik megfelelnek a törvényben meghatározott feltételeknek ahhoz, hogy egy ilyen lakáshoz hozzáférhessenek. A hozzáférés a városházához benyújtott kérelem alapján történik, amely intézmény elkészíti az odaítélési listákat.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.