Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

30 iunie – termenul de plată a impozitelor și taxelor locale

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

Municipiul Miercurea Ciuc aduce la cunoştiinţa contribuabililor că termenul de plată pentru prima rată a taxelor şi impozitelor este 30 iunie, şi tot până la această dată se acordă persoanelor fizice care achită integral impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport pe întreg anul 2020, bonificaţia de 10% pentru plata cu anticipaţie.

Pentru plata cu anticipaţie de către persoanele juridice a impozitului pe clădiri, datorat pentru întregul an 2020, până la 30 iunie inclusiv, se acordă o bonificație de 10%.

 

Totodată dorim să precizăm că persoanele fizice care deţin în proprietate clădiri nerezidenţiale sau clădiri cu destinație mixtă precum și persoanele juridice care deţin în proprietate clădiri și trebuie să le evalueze, pot depune rapoartele de evaluare până la data de 30 iunie 2020.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük