Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

31 de intervenții ale salvatorilor harghiteni, în ultimele 24 de ore

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., 36 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD. Totodată, a fost transmis 1 mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența a doi urși, în satul Păuleni, comuna Lupeni.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

  • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük