Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

74 pomi de Crăciun confiscați la Odorheiu Secuiesc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Acţiune a poliţiştilor de la Secţia nr. 3 de Poliţie rurală Odorheiu Secuiesc, soldată cu confiscarea a 74 pomi de Crăciun şi aplicarea a 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4000 lei.

La data de 09.12.2015, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc, fiind în executarea unei acţiuni de combatere a delictelor silvice, i-au depistat pe K.G., de 34 ani, din Lupeni, care transporta, fără documente de provenienţă, 39 pomi de Crăciun şi B.N., de 70 ani, din Dealu, care transporta, la rându-i, 35 pomi de Crăciun, fără acte de provenienţă.

Fiecare din persoanele respective a fost sancţionată, contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010 republicată, cu amendă în valoare de 2000 lei.

Deasemenea, au fost  ridicaţi, în vederea confiscării, 74 pomi de Crăciun, aceştia fiind predaţi la Ocolul Silvic Privat Liban.

Sursa IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.