Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Őrizetbe vették, miután kétszer is jogosítvány nélküli vezetésen érték

A Hargita megyei rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves maroshévízi lakost, aki úgy tűnik ismételten jogosítvány nélkül vezetett közutakon.

„2021 április 22-én, a maroshévízi rendőrség nyomozási tevékenysége eredményeként azonosítottak egy 25 éves helyi lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy jogosítvány nélküli vezetés bűntettét követte el.

Folyó év április 21-én, 20:30 körül a maroshévízi Decembrie 1918 utcában szolgálatot teljesítő rendőrök a szabályoknak megfelelően akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzésre, de a sofőr továbbhajtott.

Kb. 300 méter megtétele után megállt, kiszállt az autóból és elszaladt, később megtalálták és azonosították.

Az adatbázisokban elvégzett ellenőrzéseket követően a rendőrség megállapította, hogy a férfit egyetlen járműkategória esetében sem sorolják fel vezetői engedély birtokosaként.

A szóban forgó személy nem először követett el ilyen jellegű bűncselekményt, korábban is nyomoztak ellene jogosítvány nélküli járművezetés bűntette miatt “- közölte az IPJ Hargita.

A rendőrség 24 órás őrizetbe vette, április 23-án fordulnak a maroshévízi ügyészséghez az előzetes letartóztatás javaslatával.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük