Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost actualizată LISTA țărilor cu risc epidemiologic (DOCUMENT)

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență  (CNSU) a actualizat vineri, 4 iunie, lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Cei care intră în România din țările aflate în zonele galbenă și roșie vor sta în carantină, cu excepția celor vaccinați.

În zona roșie se regăsesc Lituania, Marea Britanie sau Franța, în zona galbenă se află Grecia, Olanda sau Suedia, iar țări precum Turcia, Croția sau Cipru intră în zona verde.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 37 din 04.06.2021 prin care a fost modificată lista statelor clasificate în cele trei zone (verde, galbenă, roșie), în conformitate cu incidența actualizată la nivel internațional.

În „zona roșie” sunt incluse 23 de state, iar în „zona galbenă” 24.

  • Clasificarea țărilor în funcție de incidență poate fi vizualizată AICI

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük