Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Befejeződött a csíkszeredai „Kós Károly” Szakközépiskola épületének rehabilitációja

A csíkszeredai városháza közli, hogy július 8-án, pénteken befejeződött a „Kós Károly” Szakközépiskola épületének rehabilitációs folyamata. A több mint 6 millió lejes beruházás révén az épület külsőleg és belsőleg is megújult.

“Az eredeti tervekhez képest jelentős késés után a mai napon a csíkszeredai városháza átvette a Kós Károly Szakközépiskola felújítási munkálatait. A kivitelező a helyi Tectum Company volt, a munkálatokat a kiviteli tervek sorozatos változása nehezítette. Ezzel a projekttel korszerűsítették a fűtés-, villany-, víz- és csatornarendszert, felújították az összes helyiséget és mosdót, szigetelték a falakat, a tetőre napelemes rendszert szereltek fel” – tájékoztat a csíkszeredai városháza.

fotó: Csíkszereda Polgármesteri Hivatala/Facebook

A csíkszeredai városháza tájékoztatása szerint a tűzvédelemben még vannak kisebb hiányosságok, amelyeket még a tanévkezdés előtt pótolni kell.

A munkálatok költsége 6,08 millió lej, ehhez az EU 3,05 millió, a román kormány 466 ezer lejjel járult hozzá, a különbözetet a polgármesteri hivatal állja saját költségvetéséből.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.