Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost semnalată prezența unui urs în Miercurea Ciuc, pe pârtia de ski Șumuleu

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

S-a semnalat prezența unui urs în Miercurea Ciuc, pe pârtia de ski Șumuleu, anunță ISU Harghita. Cetățenii au primit mesaj RO-ALERT. În zonă s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj de jandarmi.

Foto cu caracter ilustrativ

Prin apelul făcut prin 112 în jurul orei 18:15, un bărbat a spus că ar fi observat un urs pe pârtia de schi amenajată pe Dealul Șumuleu. La fața locului a fost trimis imediat un echipaj de jandarmerie, care în urma verificării zonei unde a fost semnalată prezența ursului, a constatat că acesta nu se află acolo și nici nu sunt vizibile urme în stratul de zăpadă proaspăt așternut.

Jandarmii rămân pentru o perioadă în zonă pentru a se asigura că ursul nu revine.

Cu această ocazie, reamintim cetățenilor ca prezența urșilor să fie semnalată de îndată la 112, să nu încerce să – i alunge ei, să nu-i hrănească și nici să nu se apropie de ei cu scopul de a-i filma ori fotografia.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük