Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fugit de polițiști, însă după 2 km s-a răsturnat cu mașina

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 5 martie 2021, în jurul orei 23:00, o patrulă de siguranță publică aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Ciumani, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe strada Dello din localitate.

„La vederea polițiștilor conducătorul auto în cauză și-a continuat deplasarea, ignorând semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, însă după o urmărire de circa 2 km, acesta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe partea stângă.”, a precizat IPJ Harghita.

Cel în cauză, care a suferit doar leziuni ușoare, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, situație în care pe numele său a fost întocmit dosar penal.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.