A Hargita megyei hegyimentők elnyerték a működési elismervényt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A felmérés első szakasza február 26–28. között zajlott, amikor a helyi és a megyei hegyimentő szolgálatokat ellenőrizték. A kiértékelésnél figyelembe vették az alakulatok felépítését, humánerőforrását, felszereltségüket, illetve a más mentőalakulatokkal(ISU,SMURD,Mentőszolgálat,Repülési Főfelügyelet) való együttműködésüket.

A 34 hazai csapat közül az első fordulóban a Hargita megyei mellett Arad, Bihar, Kolozs, Gorj, Hunyad, Maros, Neamţ, Prahova és Szeben megyei alakulatok kapták meg a működéshez szükséges öt évre szóló elismervényt.A bírálóbizottság tagjai:ANSMR(Országos Hegyimentő Egyesület),CSPSR(Hegyimentők Közszolgálati Testülete),DSU(Vészhelyzetek Osztálya)

Az elkövetkezőkben a többi helyi és megyei hegyimentő szolgálat tevékenységét is kiértékelik az év végéig.

A Prahova megyei Azuga,Busteni és Cheia is elnyerte a Megyei Hegyimentő közszolgálattól a működéshez szükséges elismervényt,ami a Prahova Megyei Tanács hegyi mentéshez való komoly hozzáállását bizonyítja.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy