Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elkezdődött a védőmaszkok ingyenes szétosztása

Illusztráció/ Joblist.md

 

Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Szociális Igazgatósága tájékoztatja az érintetteket, hogy a közösségi egészségügyi asszisztensek közreműködésével a megyeszékhelyen is megkezdődött a kormány által biztosított ingyenes védőmaszkok szétosztása.

A szociális támogatásban, családi pótlékban részesülők, a fogyatékossági bizonylattal rendelkezők (akiknek a jövedelme csak szociális támogatásból származik) és a szociális nyugdíjjal rendelkezők hétfőn (szeptember 14.), kedden (szeptember 15.) és szerdán (szeptember 16.) személyesen vehetik át a maszkokat a Multiidea Kft. Hargita út 60/bis szám alatti raktáránál. A maszkok szétosztása a készlet erejéig tart. Egy csomag 50 darab maszkot tartalmaz, az átvételhez személyi igazolvány szükséges.

Bővebb információért a Szociális Igazgatósághoz fordulhatnak e-mailben (social@szereda.ro) vagy a 0266-315120/115-ös telefonszámon, illetve keddi és csütörtöki napokon 9.00–11.00 óra között személyesen a Közüzemek Rt. (GOSCOM) korábbi székhelyén (Akác utca 1. szám).

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük