Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Megkezdődött az iskola! A balánbányai iskolások és tanárok a zöld forgatókönyvnek örvendhetnek

 

Ma egy új tanévet kezdünk!
A gyermekek izgalmi állapota, most jóval fokozotabb a megszokottnál.
Még soha nem látott időkhöz és eseményekhez kelett alkalmazkodjunk melyet a világjárvány váltott ki, de ezen túlmenően nagyon fontos, hogy mi megteremtsük a körülményeket ahhoz, hogy diákjaink biztonságban folytathassák tanulmányaikat.
Balánbányán a zöld forgatókönyv szerint kezdjük a tanévet.
A Polgármesteri Hivatal a balánbányai tanintézmények vezetőivel konzultálva, a román kormány által javasolt intézkedések alapján, beszerezte és az intézmények szolgálatába tette azokat a védőanyagokat (maszk, felület- és kézfertőtlenítő szerek) melyek segítségével a diákok maximálisan biztonságos körülmények között tanulhatnak.
Megelőzően, elindítottuk a táblagépek vásárlását célzó beszerzési procedurákat, oly módon, hogy abban az esetben ha megbetegedések jelentkeznek és a tanítást online kell folytatni, minden diáknak biztosítva legyen az internet és a hozzá megfelelő eszköz.
Figyelembe véve, hogy a líceumnak kivitelezés alatt van egy unió által finanszírozott pályázat, melynek keretén belűl tableteket is vásárolnak, a polgármesteri hivatal itt csak pótolja a teljes szükségletig a tabletek szááot, oly módon, hogy minden diáknak biztosíva legyenek a szükséges eszközök.
Reményünket fejezzük ki, annak érdekében, hogy minden jól és biztonságosan fog működni és bízunk benne, hogy nem lesznek megbetegedések. Köszönjük a szülőknek és pedagógusoknak az embertpróbáló erőfeszítést melyet ebben az időszakban fejtettek ki!
Sok sikert a diákoknak!Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük