Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Németországi nyári munkalehetőség egyetemistáknak

 

A Hargita Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség előválogatást szervez azoknak az egyetemistáknak, akik a nyári vakáció ideje alatt Németországban szeretnének dolgozni (minimum 2 hónap).

Olyan 18-35 év közötti hallgatók vehetnek részt, akik valamely állami vagy magán, a törvény szerint akkreditált egyetemen tanulnak, és jó/nagyon jó német nyelvtudással rendelkeznek.

A 2019-es évre 30 hely van a szállodaipari és étkeztetési szakmában, gyorséttermi-, ipari termelési- és szolgáltatások területén. A Hargita megyei lakhellyel rendelkező, vagy a megye valamely felsőoktatási intézményében tanuló egyetemisták forduljanak az ügynökség EURES tanácsadójához az iratcsomók regisztrációja végett, Csíkszereda, Testvériség u. 2.

Regisztráció 2019 január 14- február 14, hétfőtől csütörtökig, 9:30- 15:30 óra között, pénteken 9:30- 12:30 között.

További információk az iratcsomó összeállításához szükséges iratokról, ezek kitöltéséről a 0266 313423-as telefonszámon, vagy a www.locuridemuncaharghita.ro oldalon elérhetők.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.