Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Autóval elütött egy nőt, majd elmenekült a baleset helyszínéről. A rendőrök nem sokkal később elfogták

2021 november 11-én, csütörtökön arról értesítették a csíkszeredai rendőrséget, hogy a Csíkszeredai Megyei Kórházba szállítottak egy közúti baleset áldozatát.

„Az operatív csapat kiment az egészségügyi egységhez, ahol igazoltattak egy 56 éves csíkszeredai nőt, aki 18 óra 15 perc körül arról számolt be, hogy a településen, a Mihail Sadoveanu utcában átkelve egy autó elütötte és megsérült, a sofőr folytatta útját és elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a sértett fél által szolgáltatott adatokat a nyomozási tevékenység során szerzett adatokkal összevetve rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható sofőrt, egy 73 éves helyi férfi személyében.

Otthonában találták meg a rendőrök, majd az alkoholszondával végzett ellenőrzést követően kiderült, hogy nem fogyasztott alkoholos italt” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben gondatlanságból okozott testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása miatt büntetőeljárás indult.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.