Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A suferit un atac cerebral. Astăzi e ziua lui și are nevoie de ajutor

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Corpul Național al Polițiștilor

 

Corpul Național al Polițiștilor face apel pe facebook la sprijin umanitar în numele unui coleg grav bolnav. Polițistul Szilard Tanko își sărbătorește astăzi ziua de naștere pe un pat de spital, după ce a suferit un atac cerebral. Colegii îi sunt alături și au postat un mesaj de încurajare.

Mâine (n.r. duminică) este ziua ta și chiar dacă te afli momentan pe un pat de spital, noi colegii tăi îți transmitem că suntem alături de tine, îți urăm sănătate și suntem convinși că vei reveni curând în rândurile noastre!
Dragi colegi Szilard a suferit un atac cerebral și a fost internat de urgenţă la Miercurea Ciuc, iar mai apoi transferat la Târgu Mureş. În acest moment se află în așteptarea unei intervenții chirurgicale complexe la Cluj. Un astfel de caz necesită mari cheltuieli, de deplasare, de tratament, iar aici putem interveni fiecare dintre noi, donațiile noastre pot face diferența pentru salvarea unei vieți care este la început de drum.
Fiecare dintre noi poate ajuta!
Cei care doresc să doneze sume de bani o pot face în contul RO67BTRL02101201350622XX deschis pe numele Tanko Balint tatăl lui Szilard, iar cei care nu puteți dona puteți ajuta prin distribuirea acestei postări.
Vă mulțumim!
PS Nu uitați să-i transmiteți lui Szilard încurajările voastre, mai ales că mâine (n.r. duminică) este ziua lui!
  La Mulți Ani Szilard TANKO!
dolinex


Un comentariu la “A suferit un atac cerebral. Astăzi e ziua lui și are nevoie de ajutor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük