Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Túl akart járni a rendőrök eszén, de nem sikerült

Túl akart járni a rendőrök eszén, de nem sikerült, ehelyett bűnügyi eljárás indul ellene. Egy 29 éves csíkszentmártoni fiatalról van szó.

„Augusztus 3-án, 14:50-kor a csíkszeredai rendőrök egy járőröző csapata Csíkmadarason egy autóra lett figyelmes. Amikor az autót vezető személy meglátta a rendőrautót, megállította a járművet, kiszállt és beült a vezető melletti ülésre. Az a személy pedig, aki addig a jobb első ülésen ült, beült a volán mögé. A rendőrök azonosították igazoltatták az autót eredetileg vezető személyt, és egy 29 éves csíkszentmártoni személyt találtak. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a szóban forgó személy nem rendelkezik gépjárművezetői jogosítvánnyal semmilyen kategóriájú járműre” közli a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben eljárás indul jogosítvány nélküli vezetés bűntettének elkövetése miatt, az ügyet a csíkszeredai ügyészséghez továbbítják.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.