Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Baleset sérülttel Neamț és Hargita megye határán. A Békás medrébe borult egy autó

 

Közúti baleset történt január 20-án, csütörtökön 12 óra 12 perc körül a DN 15 C országúton Neamț megye és Hargita megye határán.

Az ISU Neamț szóvivője szerint egy személygépkocsi, amelyben három ember tartózkodott, letért az útról és felborult a Békás medrében.

sursa foto: ISU Neamț

 

„Az almásmezői önkéntes tűzoltók, a mentőszolgálat egy mentőautója és a Piatra Neamt-i katonai tűzoltók egy csapata vonult ki a helyszínre.

Az önkéntes tűzoltók és a forgalom résztvevői evakuálták a három személyt a személygépkocsiból. Egy személyt kórházba szállítottak”, közölte az ISU Neamt szóvivője.

A közúti esemény a Hargita Megyei Rendőrkapitányság illetékességi területén történt. A rendőrség szóvivőjének tájékoztatója szerint a balesetben érintett személyek Neamt megyeiek. A személygépkocsit egy 42 éves férfi vezette, aki Békás felől Gyergyószentmiklós felé tartott, majd egy ponton az úttestről letérve a Békás medrébe zuhant.

A baleset idején a sofőr nem volt ittas. Az autó egyik utasa, egy 43 éves nő megsérült, őt egy Neamt megyei kórházba szállították.

A rendőrség bűnügyi eljárást indít gondatlanságból okozott testi sértés miatt. A nyomozás folytatódik az esemény körülményeinek feltárása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.