Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Baleset Hargita megyében. Egy kisteherautó és egy kamion érintettek

 

Közúti baleset történt hétfőn délután Csíkkozmás Tusnádfürdő felőli bejáratánál, egy kisteherautó és egy teherautó ütközött össze. Az ütközést követően két ember a roncsok közé szorult.

A csíkszeredai katonai tűzoltók három csapata avatkozott be  a helyszínen egy műszaki mentésre szakosodott autóval, egy tűzoltóautóval és egy SMURD mentővel.

Mindkét sérültet, 39 és 43 éves férfiakat kimentették a roncsok közül, átadták a mentőszolgálat személyzetének, akik a csíkszeredai sürgősségi megyei kórházba szállították őket.

Az Infotrafic központ szerint a forgalom 60 percen keresztül le volt állítva a helyszín felmérése és az érintett járművek elvontatása miatt.

Hargita megyei rendőrség: frissítés

Folyó év július 25-én a Hargita megyei rendőrséget arról értesítették a 112-es számon, hogy közúti baleset történt Csíkkozmáson.

A helyszínre érkező operatív csapat megállapította, hogy egy Kovászna megyei 43 éves férfi miközben az 578-as európai úton vezette a kisteherautót Csíkszereda irányából Tusnád irányába eddig ismeretlen okokból összeütközött egy teherautóból és utánfutóból álló járműegyüttessel, amelyet egy 52 éves férfi vezetett.

Az esemény következtében a kisteherautóban utazó, szintén Kovászna megyei 39 éves férfi és a kisteherautó sofőrje megsérültek és kórházba szállították őket.

Az autóvezetők nem voltak alkohol befolyása alatt.

A kivizsgálás folytatódik a baleset pontos okainak és körülményeinek tisztázása érdekében, gondatlanságból okozott testi sértés miatt indul eljárás.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.