Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident mortal în Miercurea Ciuc. Un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Un bărbat și-a pierdut viața vineri, 9 septembrie,  după ce a fost implicat într-un accident la o societate comercială din Miercurea Ciuc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu,  incidentul a fost sesizat în jurul orei 12:15. La fața locului s-a deplasat  o echipă complexă care a constatat, din primele cercetări, că un bărbat de 59 de ani, din localitatea Cozmeni, în timp ce își desfășura activitatea, în calitate de angajat, din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite la finalizarea cercetărilor, ar fi suferit un accident, în urma căruia a survenit decesul.

Specialiștii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă desfășoară anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc nefericitul eveniment.
De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru nerespectarea și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.