Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sérülttel járó közúti baleset Salamáson- Egy férfi kórházba került

Közúti baleset Salamáson, egy férfi megsérült – A közúti balesetben érintett sofőröket alkoholvizsgáló készülékkel tesztelték, gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntette miatt folytatódik a nyomozás.

Folyó év április 17-én 13:00 óra körül a 112-es számon értesítették a maroshévízi rendőrséget arról, hogy közúti baleset történt az E 578-as úton, Salamáson. A helyszínre kiérkező kutatócsoport megállapította, hogy az E578-as úton Salamás – Gyergyószentmiklós irányban egy 26 éves salamási férfi személygépkocsival közlekedett, és a menetirány-változtatási manővert hajtott végre, nem biztosította magát megfelelően, ekkor egy 19 éves brăilai férfi által vezetett autó oldalról elütötte. A baleset következtében a 26 éves férfi megsérült, akit orvosi ellátásra kórházba szállítottak. Emellett a rendőrök mindkét autó vezetőjét alkoholszondával tesztelték, az eredmény negatív volt. Az ügyben a nyomozást gondatlanságból okozott testi sértés bűntette miatt folytatják.

Forrás: Hargita megyei rendőrség
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.