Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Közúti balesetet okozott Csíkcsicsóban egy nő, akinek, úgy tűnik, egyéb elfoglaltsága is akadt vezetés közben

 

 

2023 május 17-én, szerdán 14:00 óra körül Csíkcsicsó határában történt közúti eseményhez riasztották a csíkszeredai rendőröket.

„A helyszínre kiérkező operatív csapat által végzett első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 23 éves madéfalvi fiatal nő autót vezetett az 578-as európai úton Csíkcsicsó irányából Csíkszereda irányába. A gyanú szerint vezetés közben egyéb elfoglaltságai is voltak, elvesztette uralmát a jármű felett és nekiütközött az út szélén elhelyezett közlekedési táblának, majd áthajtott a szembejövő sávra.

Egy 35 éves, szintén madéfalvi nő ugyanazon az útszakaszon Csíkszereda felől Csíkcsicsó irányába hajtott személygépkocsival, és hogy elkerülje a két autó ütközését, az úttestet elhagyva az esővízcsatornába hajtott. Mindkét sofőr testi sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

Az autókat vezető nőket alkoholszondával is megvizsgálták, egyikük sem volt alkohol befolyása alatt”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

A rendőrség folytatja a kivizsgálást a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.