Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Halálos közúti baleset egy Hargita megyei településen. Egy 41 éves férfi vesztette életét

 

2021 december 22-én, szerdán 08 óra 20 perc körül egy 41 éves Kovászna megyei férfi személygépkocsival közlekedett az 578-as európai úton Csíkkozmás területén (Tusnád- Csíkszereda irányába) letért az úttestről és az útszéli árokba borult.

„Az esemény után a sofőr kiszállt a járműből, ekkor elütötte egy másik személyautó, amelyet egy 49 éves tusnádfürdői férfi vezetett, aki a felborult autónak ütközött. Az esetet követően a 41 éves férfi több sérülést szenvedett, őt a helyszínen elsősegélyben részesítették, de sajnos ennek ellenére elhunyt.

A második autó sofőrjét alkoholszondával ellenőrizték, az eredmény nulla” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség.

Az ISU Hargita tájékoztatása szerint a csíkszeredai tűzoltóság két csapata ment ki a helyszínre, egy műszaki mentőautóval és egy elsősegély kamionnal.

„Amikor a tűzoltók megérkeztek, az áldozat a tusnádfürdői mentőszolgálat mentőautójában volt, újraélesztési manővereket hajtottak végre rajta. Az ISU csapatai leválasztották a vezetékeket az akkumulátorról” – közölte az ISU Hargita.

A Hargita megyei rendőrség azt is közölte, hogy gondatlanságból okozott emberölés miatt indítottak büntetőeljárást, a nyomozást folytatják a balesethez vezető okok és körülmények pontos feltárása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.