Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Acțiuni desfășurate de polițiști în municipiul Toplița

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 5 mai 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au desfășurat o acțiune, cu forțe sporite, pentru combaterea și sancționarea faptelor antisociale, în municipiul Toplița.

În cadrul activității au fost legitimate mai mult de 50 de persoane, iar pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor au fost controlate 3 unități de învățământ din localitate.

Oamenii legii au efectuat verificări, de asemenea, la persoane fizice și juridice, pe linia respectării regimului armelor și munițiilor.

În ceea ce privește circulația pe drumurile publice și respectarea reglementărilor legale în acest domeniu, polițiștii au verificat mai multe autoturisme dar și vehicule ce transportau material lemnos, în urma cărora au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum total de 3.045 de lei și luată măsura complementară a reținerii unui permis de conducere (pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară) și a unui certificat de înmatriculare, pentru diferite abateri la regimul rutier.

  • informații furnizate de IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.