Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Adrian Rugină, eroul de la Colectiv, a fost înmormântat în Harghita, cu onoruri militare

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

ruginaAstăzi, Adrian Rugină, unul dintre eroii de la Colectiv, a fost înmormântat cu onoruri militare în comuna Corbu, județul Harghita, în satul bunicilor lui. Președintele Klauss Iohannis l-a decorat post-mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție acordată și lui Claudiu Petre. Președintele Iohannis i-a decorat “în semn de apreciere pentru curajul, altruismul și dăruirea de care au dat dovadă în timpul tragicului eveniment de la Clubul Colectiv din București, încercând salvarea mai multor vieți cu prețul sacrificiului suprem”, potrivit unui comunicat al Președinției.

Potrivit martorilor, cel puțin zece oameni au supraviețuit datorită eforturilor supra-omenești ale lui Claudiu Petre și Adrian Rugina.
Un comentariu la “Adrian Rugină, eroul de la Colectiv, a fost înmormântat în Harghita, cu onoruri militare

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.