Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

AFIR/Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség, az első megvesztegetés elleni tanúsítvánnyal rendelkező állami intézmény

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség az első állami intézmény Romániában, amely 2019 június óta rendelkezik a megvesztegetés elleni menedzsmentre vonatkozó ISO 37001:2016 nemzetközti tanúsítvánnyal a RINA SIMTEX részéről.

Az ISO 37001: 2016 tanúsítvány olyan referencia-szabvány, amely biztosítja az országosan és nemzetközileg elismert bevált gyakorlatok összességét. Az Ügynökség szintjén bevezetett irányítási rendszer lehetővé tette a közigazgatási aktus e minőségi színvonalának elérését, amelynek fő célja a megvesztegetéssel kapcsolatos kockázatok folyamatos csökkentése mind az intézményen belül, mind az együttműködőkkel szemben. Ez a rendszer ösztönzi és támogatja az erős intézményi kultúrát, és egyértelmű korrupcióellenes szabályokat és kritériumokat határoz meg, amelyeket az Ügynökség minden tevékenysége során be kell tartani.

Megjegyzendő, hogy az Ügynökség valamennyi, a megvesztegetés elleni menedzsmentre vonatkozó ISO 37001:2016 tanúsítvány megszerzésére és annak fenntartására irányuló erőfeszítésének célja a PNDR 2020 kedvezményezetteinek, az Ügynökség alkalmazottainak és minden partnerintézménynek egy törvényes, hatékony és kölcsönös tiszteletre épülő munkakörnyezet biztosítása.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük