Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az AFIR- Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség támogatja a Nemzeti Vidékfejlesztési Program-PNDR -kérelmezőit és kedvezményezettjeit a pénzügyi intézményekkel való kapcsolatukban

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség eddig kilenc pénzügyi intézménnyel kötött együttműködési protokollt a 2014–2020 közötti időszakra szóló nemzeti vidékfejlesztési program (PNDR 2020) keretében rendelkezésre álló európai alapok pályázóinak és kedvezményezettjeinek támogatására, a 2021–2022 közötti átmeneti időszakban.

Az AFIR megközelítése magában foglalta a konkrét intézkedések és megoldások megszerzését a pénzügyi intézményekkel való közvetlen együttműködésben, a kedvezményezettek támogatása érdekében a magán társfinanszírozás biztosítása érdekében, de a PNDR 2020 által finanszírozott beruházás előfinanszírozására vagy forgótőkéjére nézve is, hogy a projekt végrehajtása késés nélkül fejeződjön be.

Az AFIR és a bankok által kötött valamennyi együttműködési protokoll nyilvános, és megtekinthető a www.afir.info weboldalon, az Informații Utile – Protocoale de colaborare részben.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük