Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az AFIR új honlapot tesz elérhetővé az európai alapok pályázói számára

 

A 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó Nemzeti Stratégiai Terv elfogadásával összefüggésben a Vidéki Beruházások Finanszírozási Ügynöksége új honlapot indít, mellyel kapcsolatban várjuk a véleményeket, javaslatokat, észrevételeket. Az új portál 2022.12.16-tól elérhető lesz a nagyközönség számára a www.afir.ro  linken keresztül.

Megjegyezzük, hogy a jelenlegi portál, amely továbbra is elérhető a www.afir.info címen, működőképes és naprakész. Így az EMVA – Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott beruházásokat megvalósító gazdálkodók, feldolgozók, vállalkozók és állami hatóságok továbbra is korlátozás nélkül hozzáférhetnek a platformhoz kapcsolódó összes, általuk megszokott rovathoz és alkalmazáshoz.

Az AFIR új portálja kiemelten fontos munkaeszközt jelent, mind információs szerepével, mind pedig különösen olyan digitális platform szerepével, amelyen keresztül a pályázók beruházási támogatási kérelmet nyújthatnak be, a magánkedvezményezettek közbeszerzési eljárásokat folytathatnak, válaszokat tölthetnek fel többletinformáció kérésekre, fellebbezéseket nyújthatnak be, stb. Szintén az új portálon keresztül elérhető lesz a Referenciaáras adatbázis, a tanácsadó cégek új listája, amely immár lehetővé teszi a véleményalkotást a kínált szolgáltatások minőségéről, egy interaktív térkép, amely megjeleníti az AFIR struktúrák pontos címét és elérhetőségeit, az EMVA és egyéb alkalmazások és funkciók által finanszírozott projektek esetében is.

A nyilvános konzultációs időszak lejártát követően 2023. január elején az új AFIR portál váltja fel a jelenlegi portált.

Az új portál rovataival és működőképességével kapcsolatos véleményeket, javaslatokat vagy észrevételeket 2022. december 28-ig a consultare@afir.info e-mail címre lehet beküldeni. Ezt követően minden beérkezett észrevételt továbbítunk a műszaki osztálynak azok elemzése és adott esetben végrehajtása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.