Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei Adó és Pénzügyi Hivatal arra bíztatja az adófizetőket, hogy az egységes adónyilatkozat (212) benyújtásához és az adóigazolások beszerzéséhez vegyék igénybe az SPV- Saját Virtuális Tér szolgáltatást

 

A Hargita megyei Adó és Pénzügyi Hivatal arról tájékoztatja Önöket, hogy 2023. május 25 az Egységes Nyilatkozat (212) benyújtásának határideje.

Tekintettel arra, hogy 2023 májusában több, a Környezetvédelmi Alap által kezelt, igen nagy érdeklődésre számító program is folyamatban van, mint a Rabla Classic, Rabla Plus, Fotovoltaikus Zöldház, a megyei Adó és Pénzügyi Hivatal javasolja a programok iránt érdeklődőknek, hogy vegyék igénybe a Saját Virtuális Tér szolgáltatást az adóigazolások (atestare fiscala) beszerzéséhez.

A Hargita megyei Adó és Pénzügyi Hivatal arra bíztatja az adófizetőket, hogy túlnyomórészt a Saját Virtuális Tér szolgáltatást vegyék igénybe, amely ingyenes és a nap bármely órájában elérhető.

Az Egységes Nyilatkozat benyújtásához az adófizetők rendelkezésére állnak számítógépek az adóhivatalokban, amelyek listája megtalálható a www.anaf.ro portálon.

Az adófizetők a helyi adóhatóságoktól is kérhetnek támogatást, ahol speciálisan képzett személyzet áll rendelkezésre, akik útmutatást és segítséget nyújtanak az egységes nyilatkozat kitöltéséhez és benyújtásához.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.