Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szavazók, olvassátok és jusson eszetekbe!

 

A valóság megerősíti a minap leírtakat. Legutóbbi nyilvános bejelentkezésekor Virág Zsolt, az USR- PLUS Hargita megyei vezetője és az USR- PLUS Szövetség Hargita megyei tanácselnök jelöltje megemlítette a formációt és egyes jelölteket ért nyomásgyakorlást, amelyet helyi oligarchák és politikai erők tettek, akik nem nézik jó szemmel az USR-PLUS felemelkedését a megyében, amelyre veszélyforrásként tekintenek idejétmúlt és választási szempontból kimerült politikájukra nézve.

Kiadványunknak módjában áll egy konkrét eseten keresztül bemutatni és alátámasztani azt a tényt, hogy ezek a dolgok valóságosak. Információink szerint tudomásukra hozzuk, hogy óriási nyomást gyakoroltak Barta Enikőre, a csíkszeredai helyi tanács USR-PLUS jelöltjére. Állítólag felszólították, hogy mondjon le a Csíki Sör sörgyárnál elfoglalt jogászi posztjáról, amely sörfőzde a sokat vitatott Lénárd András helyi üzletemberé.

A lemondási felszólítás amiatt következett be, hogy Barta Enikő az USR-PLUS színeiben jelöltette magát a helyhatósági választásokra, miközben köztudott, hogy a Csíki Sör bocsátotta az EMSZ bűnöző jelöltjének, Mezei Jánosnak a rendelkezésére a reklámtáblákat a megyében. Gyakorlatilag, akiknek van szemük a látásra, láthatták, hogy egy ideje Mezei János arca és választási zászlója jelent meg a plakátokon. Hargita megyében így zajlik a politika, pontosan az olasz maffia mintájára. Nem vagy velünk, ellenünk vagy. Ezen nem lepődünk meg, kiszámítható volt, főleg, hogy egyes formációk, például az Erdélyi Magyar Szövetség vagy a Budapesthez kapcsolódó RMDSZ kénytelenek úgy táncolni, ahogy a szomszédos országból fújják. És az USR-PLUS, amely magyar neveket is tartalmazó listával érkezik Hargita megyébe, veszélyt jelent a régi, a rosszra szokott politikusokra nézve. És mivel a Csíki Sör Budapesthez kapcsolódik, nem nehéz megmondani, honnan fúj a szél.

Innen látszik, hogy Budapest mennyi pénzt ad az itteni magyarok érdekeire. A fontos az, hogy a szolgalelkű politikusok posztjaikon legyenek a piszkos munkák elvégzéséhez, ha kell olyan fenyegetésekhez folyamodva, mint amilyennel az USR-PLUS jelöltje is szembesült.

Szóval, szavazók olvassátok, és jusson eszetekbe!

D.E.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük