Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Válaszd a tűzoltótiszt karriert! 46 hely van meghirdetve

 

Június 24-től, péntektől 2022. július 8-ig az „Alexandru Ioan Cuza” Rendőrakadémia keretein belüli karokra meghirdetett felvételi vizsgára jelentkezhetnek az érdeklődők. Ebben az évben a Sürgősségi Helyzetek Főfelügyelősége szükségleteire 46 helyet hirdettek meg, ebből 38 a Tűzoltó Karon és 8 az „Alexandru Ioan Cuza” Rendőrakadémia Állam- és Jogtudományi Karán áll rendelkezésre.

Hargita megyében az „Alexandru Ioan Cuza” Rendőrakadémián belül a Tűzoltó Karra és az Állam- és Jogtudományi Karra jelentkezők toborzását az „Oltul” Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége (ISU) Humán Erőforrás Szolgálatának munkatársai végzik.

A felvételi eljárás részletei, a jóváhagyott helyek száma, a felvételi dosszié kitöltéséhez szükséges nyomtatványok és dokumentumok, valamint egyéb adatok a következő oldalakon találhatók: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, www.academiadepolitie.ro, www.igsu.ro , www.isuharghita.ro.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.