Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Válaszd a katonai tűzoltó pályát! Megkezdődött a beiratkozás a “Pavel Zăgănescu” Boldesti Tűzoltó és Polgári Védelmi Altiszt Iskolában

 

2022 november 4-ig, péntekig jelentkezhetnek a „Pavel Zăgănescu” Boldesti Tűzoltó és Polgári Védelmi Iskolában szervezett felvételi versenyre a felvételi feltételeknek megfelelő érdeklődők.

A “Pavel Zăgănescu” Boldesti Tűzoltó és Polgári Védelmi Iskolában 300 tűzoltó és polgári védelmi tiszti és igazgatási altiszti állást (férfiaknak és nőknek egyaránt) hirdetnek meg.

A regisztrációs adatlap letölthető a MAI hivatalos honlapjáról-  vagy az ISU Harghita honlapjáról – kattintson IDE,  a jelölt tölti ki olvashatóan, aláírva, és kizárólag elektronikus formátumban, a ru.hr@igsu.ro címre küldhető be, 2022 november 4-ig.

FELVÉTELI NAPTÁR:

október 25. – november 4. – regisztrációs kérelmek benyújtása (online);

november 11. – a pszichológiai értékelés határideje;

november 17. – a felvételi iratcsomó elkészítéséhez szükséges dokumentumok benyújtásának határideje;

november 23. – november 29. – fizikai teljesítmény felmérése;

december 10. – tudásfelmérő teszt;

  1. december 15. – 2023. január 20. – orvosi vizsgálat (csak azok a pályázók, akik a meghirdetett helyek számába beleférnek, a végső pontszámok csökkenő sorrendjében).

További részletek a felvételiről, a jelentkezési iratcsomóhoz szükséges űrlapokról és dokumentumokról az iskola honlapján www.scoaladepompieri.ro vagy a felügyelőség csíkszeredai székhelyén, Borvíz utca 2, tel. 0266.312.824 vagy 0266.371.674.

Információs és Közkapcsolati Osztály
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.