Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Alice în ţara minunilor” la Gheorgheni

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel” din Târgu-Mureș prezintă la Teatrul Figura Studio din Gheorgheni pe data de 26 octombrie (vineri), începând cu ora 12.00 spectacolul ”Alice în ţara minunilor” în regia Georgetei Lozincă. Turneul spectacolului se realizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita.

”Alice în ţara minunilor”, binecunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis, şi  dramatizată de Georgeta Lozincă, îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginaţiei, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate.

Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Omida înţeleaptă, Ducesa, Pălărierul nebun, Regele şi Regina cea crudă sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei.

Scenografia plină de fantezie, cântecele, ritmul alert, transformările personajului principal din mare în mic şi apoi în foarte mare, spiritul ludic, discursul dramatic şi regia plină de acurateţe sunt ingredientele ce fac ca acest spectacol să fie urmărit cu plăcere.

Pentru informații suplimentare se poate contacta telefonic: 0752-227-011, sau prin email: org@figura.ro.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.