Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Adó- és Pénzügyi Hivatal, az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság és az Országos Versenyhivatal országszerte ellenőrzi a benzinkutakat a spekuláció elleni küzdelem érdekében

 

Románia miniszterelnöke, Nicolae Ciucă rendelkezése nyomán az üzemanyagárak indokolatlan emelkedése miatt keletkezett helyzet kivizsgálására kérte Adrian Câciu pénzügyminiszter a Pénzügyi Csalások Elleni Főigazgatóság (DGAF), valamint Adó- és Pénzügyi Hivatal (ANAF) részéről egy széleskörű ellenőrzés lefolytatását a romániai üzemanyagpiacon.

A DGAF csapatai az ANPC biztosai és az Országos Versenyhivatal képviselői együtt ellenőrzik a teljes kereskedelmi láncot, azaz mind a benzinkutakat, mind a nagykereskedelmi forgalmazókat, az adóraktárakat, valamint az érintett cégeket.

Az akció az ország egész területén, kezdetben 100 csapatos létszámmal zajlik majd, az ANAF-felügyelők állományát a megszerzett információktól és a helyszíni helyzettől függően dinamikusan küldik ki.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.