Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Országos Adóügyi Hivatal több mint 130 találkozót szervez az adófizetőkkel

 

Az Országos Adóügyi Hivatal áprilisban 133 találkozót szervez az adófizetőkkel az ország egész területén. Ezek közül 16 a szakmai szervezetekkel és más közintézményekkel együttműködve szerveződik. Az ANAF szakemberei által feldolgozott fő téma a “Virtuális magánterület (SPV) – a használat előnyei”.

Az értekezletek során megvitatandó egyéb témák: “Azon szervezetek/egységek nyilvántartásának rendszere, amelyekre adókedvezményeket adnak ki”, “Általános adóbevallási és fizetési kötelezettségek 2019 áprilisában”, “Jogalkotási hírek”.

Az egyes közpénzügyi főigazgatóságok számára kialakított találkozók listáját a www.anaf.ro portálon teszik közzé, és az alábbi linken érhető el:  https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

A résztvevők nyilvántartásba vétele az intézményi portálon is elérhető formanyomtatványon keresztül történik, a következő linken: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email) a helyek függvényében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük