Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spanyolországi munkaadók munkahelyet ajánlanak a mezőgazdaságban

 

Az Országos Munkaerő-elosztó Ügynökség a Hargita Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség EURES Szolgálatán keresztül közvetíti egy spanyolországi munkaadó ajánlatát, aki 150 munkahelyet kínál nőknek, eperszedésben a 2019-es évre. Tapasztalat nem szükséges.

A munkaszerződés körülbelül 3 hónapra szól, 2019 február 1- május 31 között. A munkaidő napi 6,5 óra, 40 óra per hét, hat napra leosztva, a szabadnap a hét bármely napján kivehető. A próbaidő 15 nap. A fizetés bruttó 40-43 euró/nap, a következők szerint: 2% jövedelmi adó, 113 euró társadalmi biztosítás. A szállás ingyenes, napi 1 eurót kell fizetni a közköltségbe.

A munkaadó fizeti az utat Spanyolországig, de az első havi fizetésből levonja. A szerződés lejártával a visszautat Romániába a munkaadó fizeti, a szállítást a munkaadó szervezi egy szállítási vállalaton keresztül.

Az érdekeltek forduljanak a Hargita Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség EURES tanácsadójához, Csíkszereda, Testvériség sugárút 2, tel. 0266 313 423.

A válogatás Moldvában történik.

Jelentkezni 2018 november 20-áig lehet. A börze időpontját utólag közlik.

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.