Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Idén három kategóriában lehet igényelni a Visit Hargita- Családbarát tanúsítványt

Idén három kategóriára lehet igényelni a Visit Hargita – Családbarát tanúsítványt. A szálláshelyek és éttermek mellett a vállalkozók és a programszervezők turisztikai tevékenységeket is megjelölhetnek.

A változó trendeket és szabályokat követve, valamint a helyi szakértők és vállalkozók véleményét figyelembe véve Hargita Megye Tanácsa és Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (ADI Hargita) 2020-ban elindította a Visit Hargita – Családbarát turisztikai kampányt.

Hargita megye mindig is kedvelt célpont volt a családok számára, mert itt a családok egészséges környezetben, természetközeli környezetben, a tömegtől távol találnak kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket. Ezeknek a szolgáltatásoknak az a célja, hogy Hargita megyébe vonzzák azokat a turistákat, akik családjukkal utaznak, hogy minőségi időt töltsenek egy különleges helyen, ahol különös figyelmet szentelnek nekik, és ahol programokat tartanak az ügyfelek ezen kategóriájának. A szállásegységek és éttermek mellett a turisztikai programok szervezői nevezhetnek a turisztikai tevékenységek kategóriájába. Ez utóbbi kategória esetében a Visit Hargita csapata a kifejezetten a családok számára tervezett turisztikai tevékenységek jelölésére vár, amelyek kellemes, érdekes és biztonságos módon kínálnak a szórakozási és a szabadidős lehetőségeket a család minden tagjának.

A Visit Hargita – Családbarát tanúsítvány megszerzéséhez a szállásegységeknek, az éttermeknek és a turisztikai tevékenységeknek meg kell felelniük a kritériumoknak. A szükséges információkat tartalmazó kézikönyv a visitharghita.com és adiharghita.ro, weboldalon érhető el, az érdeklődők pedig felvehetik a kapcsolatot a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulással a visitharghita@judetulharghita.ro  címen. A családbarát igazolás igénylése legkésőbb május 5-én, szerdáig lehetséges.

A tavalyi példát követve a családbarát bizonyítványokat egy díjátadó ünnepség keretében adják át, amelyen véleményvezérek egy csoportja vesz részt, köztük Răzvan Pascu turisztikai marketing tanácsadóval. Răzvan Pascu a Visit Hargita csapatával együttműködve a megyét a családok turisztikai célpontjaként népszerűsíti.

2020-ban 52 egység (szállás és vendéglátós) kapta meg a Visit Hargita – Family friendly tanúsítványt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.