Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Közérdekű hirdetés

Illusztráció

Maroshévíz Polgármesteri Hivatala az érintettek tudomására hozza, hogy az „Aszfaltozási munkálatok a maroshévízi Tinov térségtől a víztisztító állomásig” című tervre a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálása alapján 2019 október 31-én döntéstervezetet hozott (nem szükséges a környezeti hatástanulmány és természetvédelmi hatásfelmérés elkészítése).

A döntés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén (Csíkszereda, Márton Áron utca 43 sz.), hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.00 óra között, pénteken 8.00 és 14.00 óra között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.

Az érintettek a döntéstervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hirdetéstől számított 10 napon belül nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266–310 041, e-mail: office@apmhr.anpm.ro.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük