Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az alkalmazás, amely segít elkerülni a bírságokat: Figyelmeztet az autó okmányainak lejárta esetén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapott-e közlekedési bírságot az autója olyan lejárt okmányai miatt, amelyeket elfelejtett megújítani? Az „Evită Amenzi” alkalmazás már elérhető a Google Playen és az App Store-ban, és közvetlenül az országos adatbázisokból megmutatja, hogy van-e még érvényes műszakija (ITP), kötelező biztosítása (RCA), útadó matricája.

Miután kitöltötte autója adatait, az evita-amenzi.ro automatikusan megkeresi az összes autódokumentumát, és SMS-ben értesíti, ha valamelyik lejár.

Az értesítések 15 nappal a műszaki, a kötelező biztosítás és szállítási engedély (csak a szállítók számára) lejárata előtt 15 nappal, 2 nappal és a lejárat napján történnek. Útadó matrica esetében az értesítések 5 nappal a lejárat előtt, 2 nappal a lejárat előtt és a lejárat napján történnek.

Előzetes értesítést kaphat arról, hogy az adott autós okmánya lejár az „Evită Amenzi” alkalmazással. Az alkalmazás ingyenesen kínálja első autójának regisztrációját, évi 6 SMS-ig. Több autó esetén van lehetőség évi 15 lej értékű előfizetésre, számonként, korlátlan figyelmeztető sms- el.

Autó okmányok, amelyekre jelenleg lehet bejelentést tenni:

– ITP figyelmeztetés

– RCA figyelmeztetés

– Útadó matrica

– Szállítási engedély figyelmeztetés

Töltse le az App Store -ból

Töltse le a Google Play -ről
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.