Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Újjáéled a művészet az ország szívében a brassói TAMTAM Fesztiválon

A brassói TAMTAM Fesztivál második kiadására szeptember 11-12 között kerül sor a régi városközpontban, és online közvetítik a tamtam.live oldalon. Több mint 70 művész lép fel 30 előadásban, amelyek az öt művészetet fedik le- zene, színház, tánc, film és vizuális művészet.

Az idei különkiadás célja a román művészek támogatása és a művészet felelevenítése Brassó kulturális tájain. A művészi előadásokhoz való hozzáférés ingyenes, a rendelkezésre álló helyek mértékében, a jelenlegi helyzetben megkövetelt biztonsági intézkedéseknek megfelelően.

A fesztivál idei kiadása kizárólag román, már jól ismert nevű művészeket sorakoztat fel, mint például Compact, byron cu MUSE Quartet, Jazzy Jo, Horia Mihail, Ionuț Bogdan Ștefănescu, Tango Trio Bucharest, de az útjuk elején tartóművészeket is, hogy támogassák a belföldi kulturális cselekvés folyamatosságát.

A TAMTAM fesztivál szelleme bárhol, bármikor él. Azok, akik fizikailag nem tudják elérni az eseményt, megnézhetik a koncerteket az „Andrei Șaguna” Nemzeti Kollégium Arénájának nagyszínpadán a tamtam.live elérésével.

Részletek a www.tamtamfestival.ro oldalon.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük