Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az oltási kampányról szóló cikkek- korlátozva. Mi a cél?

Megdöbbentő hírt kaptak a magyarországi újságírók. Ezentúl az oltási kampányról egyetlen kiadvány nyújthat tájékoztatást az embereknek. Ezért az újságírók többi része már nem férhet hozzá a kiterjedt kampány adataihoz.

A budapesti hatóságok által a COVID-19 elleni védőoltási kampány közepette hozott új intézkedés sok vitát vált ki.

Az egyetlen magyarországi médiaintézmény, amely továbbra is filmezhet és fényképezhet olyan kórházakban és orvosi rendelőkben, ahol oltásokat végeznek, egy belső kórházi körlevél szerint az MTVA állami média holding.

A hatóságok egy dokumentumban azt állítják, hogy a médiához való nyílt hozzáférés megzavarná az oltási folyamatot. Az újságírók többi része ingyenes videókat és fotókat kaphat, amelyeket az állami média holding társaság készített.

Az oltásnak nincs alternatívája, ezért semmilyen módon nem engedhetjük meg, hogy az oltások ideológiai és politikai kérdéssé váljanak – mondta Szijjártó Péter magyar külügyminiszter az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójával, Tedros Adhanom Ghebreyesus-al csütörtökön Genfben tartott sajtótájékoztatón, írja a capital.ro.

“Világos, hogy a fertőzöttek száma világszerte exponenciálisan növekszik, egyre több mutáció fordul elő, ezért nincs alternatíva az oltásnak. Gyorsan kell oltanunk, az emberek védelme érdekében “- mondta a magyar külügyminiszter.

Forrás: ZiarPiatraNeamt.RO

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.