Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei szarvasmarha-, juh- és kecsketenyésztői egyesületek pályázhatnak

Hargita Megye Tanácsa 2010–2020-as időszakra kiadott Agrárfejlesztési Stratégiájának VIII. fejezete 8., 9., 10. pontja értelmében a hivatalosan bejegyzett  szarvasmarha-, juh- és kecsketenyésztők helyi és megyei egyesületei tevékenységének a támogatása és fejlesztése. A pályázók köre a Hargita megyei szarvasmarha-, juh- és kecsketenyésztők helyi egyesületei, amelyek székhelye azon településen található, melyek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének vagy megyei érdekeltségűek.

A pályázatok célterületei a tejbegyűjtő központok felszerelésének a támogatása (hűtőtankok, a tejminőség ellenőrzésére való eszközök, számítógépek, nyomtatók, tejkvótaprogramok, szállítóeszközök, stb.).

Az előirányzott keretösszeg: 48.120 lej.

A pályázási keretösszeget Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének tagjai biztosítják, a vissza nem térítendő támogatás a pályázat összköltségének a 49%-a lehet.

További információ, a pályázási űrlap, a pályázási útmutató igényelhető az egyesület székhelyén – Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában, telefon: 0740169850, e-mail cím: karikascsilla@hargitamegye.ro. A pályázati űrlap letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

A pályázatok leadási határideje: 2018. december 14., 12 óra, Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában, Csíkszereda, Szabadság tér 5. A pályázatok elszámolásának határideje 2019. március 30.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük